Continuă nebunia cu câinii lăsați în mașina de ”LUX” din Florești. Acum angajata ”Contelui” Iosipescu e dată în urmărire la Cluj. E si RECOMPENSĂ - FOTO


Nicolae Mircea Zambra Iosipescu, proprietarul mașinii care a rămas fără o roată în 14 martie, pe Calea Florești, a anunțat că oferă o recompensă de 500 de euro pentru depistarea unei persoane. Este vorba chiar despre cea care conducea mașina, în momentul incidentului, Cătălina Mardare, șoferița firmei lui Iosipescu.

În mașină, se mai găseau copiii lui Iosipescu, viitoarea lui soție și patru câini. După incident, animalele au fost lăsate în grija Cătălinei Mardare, închise în mașina aflată pe drumul național. Iubitorii de animale s-au autosesizat și au făcut presiuni pentru ridicarea câinilor și transportarea lor într-un loc corespunzător. Acest lucru s-a întâmplat, dar după 48 de ore.

f59fedb8354918fe5e6771e3787aa1fe.jpg 

Cine poate furniza informatii despre MARDARE CATALINA MIRELA , este rugat sa telefoneze imediat la Sectia 3 politie Cluj Napoca telefon 0264 505489 sau la 112. Este cautata pentru supunere la rele tratamente a animalelor, vatamare corporala din culpa,furt calificat,instigare la furt calificat. Se ofera recompensa 500 euro persoanei ce poate ajuta la depistarea si retinerea acesteia”, se arată acum pe Facebook.

Faptul că Mardare a condus mașina a fost confirmat chiar de Nicolae Mircea Zambra Iosipescu, într-un material VIDEO filmat chiar de el, în 17 martie, și trimis Știri de Cluj. Poliția, însă, nu a anunțat nimic despre faptul că femeia ar fi căutată.

Mașina, marca Mercury Mountaineer, a rămas fără o roată în fața Brico Depot și ar costa sute de mii de euro, după cum a spus chiar Nicolae Mircea Zambra Iosipescu, în momentul în care i-a fost ridicat autoturismul de pe drum, de poliția locală, după câteva zile de la incidentul din 14 martie. Acesta a făcut atunci chiar un live pe Facebook, dar l-a șters ulterior, în care le spunea polițiștilor dacă nu cumva le trebuie șpagă.

Acum, este acuzată practic de tot ceea ce s-a întâmplat după 14 martie șoferița Mardare, care ar fi bătut câinii, ar fi comis furt și acte de violență. În fotografiile postate se vede că femeia era cu un ochi vânăt, postarea fiind suspectă.

Poliția Cluj a precizat, în 16 martie, că animalele au fost luate conform legii din autoturismul unde erau ținute de 24 de ore ”din cauza condițiilor necorespunzătoare. (...) în parcarea unui centru comercial situat în localitatea Florești, a fost găsit un alt patruped, care ar aparține acelorași persoane și care se afla într-o remorcă, fiind preluat și plasat în cadrul Centrului de Ecarisaj Cluj-Napoca alături de ceilalți patrupezi. Aspectele constatate au fost consemnate într-un proces-verbal, urmând a fi înaintate unității de parchet competente”.

În tot acest timp, IOSIPESCU susține că era plecat la Brașov pentru a aduce un alt autoturism cu care să tracteze mașina de ”sute de mii de euro”, dar nu a ajuns la timp pentru că a făcut alt accident lângă Brașov. Când a ajuns la Cluj, miercuri 17 martie, câinii fuseseră deja ridicați de poliție și deschis un dosar penal. 


Fără titlu.png

Povestea pe scurt a lui Nicolae Mircea Iosipescu Zambra

Nicolae Mircea Iosipescu Zambra și-a adăugat la nume, după Revoluție, titlul de ”conte”, devenind ”Contele” Nicolae Mircea Zambra Iosipescu. El a fost condamnat la trei ani inchisoare pentru inselaciune.

"Contele" Nicolae Mircea Zambra Iosipescu, urmarit general de peste doua luni si condamnat la trei ani inchisoare pentru inselaciune, a fost prins de politistii constanteni. El a fost oprit in trafic in timp ce venea spre Constanta la bordul unui autoturism Skoda Octavia inchiriat de la o firma din Ploiesti. "Contele", asa cum a fost supranumit, este un client vechi al Politiei. Imediat dupa revolutie, a iesit la rampa, cand si-a infiintat un partid cu sediul in apartamentul sau. In anul 1997 s-a prezentat drept conte, intr-o asa-zisa suita regala care ar fi pregatit o vizita a regelui Mihai in nordul tarii. Inchis sub acuzatia de inselaciune, Zambra Iosipescu a dat in judecata, de dupa gratii, pentru tot felul de motive, peste 200 de persoane, printre care mama si sotia sa. Aflandu-se in temnita la acea vreme, Zambra s-a indragostit de Tatiana Popovici, complicea pedofilului american Kurt W. Treptow, pe care a cerut-o de sotie, scrie Adevărul.ro.

El a înființat și un partid politic după Revoluție, fiind fotografiat în ipostaze surprinzătoare.

Comentarii Facebook