Circ lângă VIVO, la ridicarea mașinii AMERICANE care stă acolo de sâmbătă: E mașină de sute de mii de euro. Vrei șpagă? - VIDEO


Proprietarul mașinii, care a rămas fără roată pe Calea Florești și stă în drumul național de sâmbătă seara, a făcut circ la ridicarea autoturimului de către Poliția Locală Cluj-Napoca.

După patru zile, în care proprietarul le-a spus oamenilor legii că va lua mașina de pe drumul național, Poliția Locală a intervenit și a ridicat-o.

Nicolae Mircea, propietarul câinilor lăsați în mașina avariată din Florești, a promis că până luni seara, 15 martie, va lua mașina, dar miercuri a precizat că a făcut accident în timp ce venea spre Cluj-Napoca, cu o mașină care să tracteze autoturismul rămas pe trei roți, și nu a mai putut interveni.

Continuă telenovela câinilor lăsați în mașina din Florești. Proprietarul a făcut accident la întoarcere spre Cluj și acuză - VIDEO

Surprins că îi este ridicată mașina, acesta a început să îi acuze pe polițiști că îi cer șpagă. ”Mașina e de duminică aici”, a spus polițistul. ”Vreți să dau 500 de lei șpagă ?”, a acuzat Nicolae Mircea.  ”Este mașină de tractat, o puteați lua de aici”, i-a mai spus polițistul local.

Nicolae Mircea susținea acum că până joi dimineața ar fi mutat mașina, dar cu câteva sute de lei o putea muta de mult în parcarea de lângă.

Comentarii Facebook