Continuă „descoperirile” uimitoare în rețeaua de canalizare din Cluj. Cetățenii „exemplari” uită ca toaleta nu este tomberon


În urma intervențiilor de desfundare a sistemului de canalizare din Cluj, ies la suprafață toate „minunățiile” lumii. În apele uzate din sistemul public de canalizare, ajung pungi de plastic, șervețele și ștergare, seringi, măști chirurgical. Spus altfel, o sumedenie de lucruri care nu au ce căuta acolo.

Oamenii nu înțeleg că nu pot arunca la toaletă altceva în afară de hârtie igienică. În caz contrar, rețeaua de canalizare se deteriorează și se înfundă, iar mirosul în oraș devine toxic și urât mirositor. 

florești.jpeg

Toaleta nu este tomberon‼️ Substanțe, obiecte, materiale care nu au ce căuta în canalizare și ca atare nu trebuie aruncate în chiuvetă și toaletă”, au scris reprezentanții Companiei de Apă Someș, în urma unei intervenții efectuate la Stația de pompare Florești. 

Echipele de intervenție  au găsit în canalizare inclusiv cârpe și prosoape. Autoritățile ne atenționează să nu folosim toaleta și chiuveta în calitate de tomberon, căci urmările ar putea fi greu de descris.

canal 3.jpeg


Comentarii Facebook