Constructia de locuinte ANL bate pasul pe loc in Cluj-Napoca


Constructia locuintelor ANL in Cluj-Napoca este blocata din lipsa de fonduri. Primaria sustine ca a alocat un teren pe strada Sighisoarei, dar Elena Udrea tine banii la ciorap.

Ultimele locuinte ANL au fost finalizate pe strada Taberei 4, unde au fost date in folosinta 12 apartamente. "Dupa acest proiect trebuia sa se inceapa lucrul pe strada Sighisoarei nr. 21, unde ar trebui sa fie construite 57 de apartamente in regim ANL. Noi am alocat terenul necesar si am realizat proiectul, dar Agentia Nationala a Locuintei din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale nu a confirmat investitia, desi aceasta trebuia sa inceapa din 2010", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

In evidenta municipalitatii sunt 190 de cereri valide pentru obtinerea unor locuinte in regim ANL. "Pana la demararea acestui proiect nu avem ce face decat sa redistribuim locuintele ANL care se elibereaza, din blocurile ridicate pe strazile Mehedinti, Taberei sau Calea Floresti", a mai spus Oana Buzatu.

Primaria Cluj-Napoca mai dispune de alte blocuri de locuinte sociale, dar acestea se acorda dupa alte criterii si au fost construite din bugetul local.

Comentarii Facebook