Miercuri 24 Aprilie

Consiliul Judetean se muta in cladirea care trebuia sa "gazduiasca" Directia Regionala de Vama Cluj


Consiliul Judetean Cluj se va muta in cladirea in care trebuia sa functioneze Directia Regionala de Vama Cluj. Consilierii judeteni au aprobat astazi proiectul prin care imobilul trece la administrarea judetului.

"Consiliul Judetean Cluj isi desfasoara activitatea in cladirea Palatului Administrativ, in care functioneaza si Prefectura. Este o cladire veche, care nu este dimensionata pentru necesitatile a doua institutii si care nu poate fi supraetajata, fiind monument istoric. Consiliul nu dispune de spatii suficiente si adecvate pentru desfasurarea activitatii proprii si a institutiilor sale subordonate", a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj.

Cladirea in care urma sa functioneze Directia Regionala de Vama Cluj a ramas fara utilitate, dupa ce institutia a fost mutata la Oradea. Consiliul Judetean Cluj va trebui sa faca investitii, pentru ca imobilul de cinci etaje este finalizat in proportie de 90%.

Alaturi de Consiliul Judetean Cluj in noul sediu se vor muta si institutiile subordonate. Votul consilierilor urmeaza sa fie validat printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata in sedinta de miercuri.

Comentarii Facebook