Consiliul Judetean Cluj someaza primaria sa aloce terenul pentru accesul in stadionul municipal


Consiliul Judetean Cluj someaza primaria sa isi respecte promisiunea si sa aloce terenul de langa stadionul municipal pentru construirea zonelor de acces in arena.

"In urma cu sapte luni, prin HCJ 115 din 21 aprilie 2010 Consiliul Judetean Cluj a alocat suprafata de 15.530 mp cu titlu gratuit, teren din domeniul public al judetului, pentru construirea viitoarei Sali Polivalente de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca. in aceste conditii Primaria are obligatia sa efectueze expertiza de partajare si intabulare. De asemenea, primaria avea obligatia de a acorda, cu titlu gratuit, teren in suprafata necesara aferenta stadionului, din vecinatatea parcului, pentru realizarea terasamentelor si cailor de acces in stadion", se arata intr-un comunicat trimis de conducerea Consiliului Judetean Cluj.

Oficialii sustin ca asteapta de 7 luni ca Primaria municipiului Cluj-Napoca sa aloce Consiliului Judetean Cluj terenul pe care sa fie construit accesul la viitoarea arena sportiva.

"Administratia judeteana someaza public Primaria sa urgenteze si sa finalizeze expertiza de partajare a terenurilor din zona stadionului, conform intelegerilor anterioare, solicitand totodata alocarea suprafetelor de teren necesare. In caz contrar, in proxima sedinta de Consiliu Judetean va fi promovat un proiect de hotarare privind revocarea si retragerea suprafetei de teren de 15.530 mp., destinata construirii viitoarei Sali a Sportului, pana la lamurirea situatiei de vecinatate si proprietate in zona viitoarei arene sportive a judetului Cluj", mai precizeaza reprezentntii administratiei judetene.

Stadionul ar trebuie sa fie terminat in vara anului 2011, dar fara acest teren accesul nu va putea sa fie finalizat.

Comentarii Facebook