”Conducea haotic!” Felicitări unui echipaj de poliție rurală din Cluj, care a reținut un șofer mort de beat în Cluj-Napoca


Un șofer care circula haotic pe strada Măceșului din Cluj-Napoca a fost reținut și dat jos de la volan de polițiștii rurali din Câmpia Turzii, care aveau o misiune în Cluj-Napoca. 

În 7 martie, în jurul orei 15.40, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.

Conducătorul auto a fost oprit de polițiști pe strada Măcieșului, din municipiul Cluj-Napoca, iar în urma testării cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat concentrația de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul conducea haotic, lucru care a atras atenția polițiștilor. Oamenii legii aveau altă misiune, dar l-au ”pescuit” pe șofer de la volan și l-au predat rutierilor. 

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior cel în cauză a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Soferul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost oprit în trafic de un echipaj al Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, care se afla în desfășurarea unor activități operative și în trecere prin acel loc, întrucât au remarcat că acesta conducea autoturismul haotic, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Foto: Ilustrativ

Comentarii Facebook