Concurs Naţional de Eseuri cu tema ”BE A LEADER!”, ediţia a V-a

 

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca lansează a V-a ediţie a Concursului Naţional de Eseuri cu tema ”BE A LEADER!”. 

 

Competiţia se adresează elevilor de liceu din clasele a XI-a și a XII-a şi se va desfăşura în perioada 1 Februarie 2013 - 1 Mai 2013. Pentru a se înscrie în concurs, elevii trebuie să redacteze un eseu, care să respecte următoarele cerinţe:

 

1. Tema eseului este BE A LEADER! Abordarea va viza domeniul BUSINESS (al afacerilor).

2. Criterii de evaluare: relevanţă, argumentare, pragmatism, documentare, încorporarea experiențelor și creativitate.

3. Eseul va fi realizat în limba română sau limba engleză (la alegere), lungimea lui va fi de maximum 2 pagini, format A4, tehnoredactat în Microsoft Word și va respecta următoarele cerinţe de formă: font Times New Roman, mărime 12, aliniament justify, margini 2,54 cm (1 inch).

4. Eseul va fi trimis la adresa de e-mail: be.a.leader@tbs.ubbcluj.ro până la data de 1 mai 2013. În e-mail vă rugăm să treceţi datele dumneavoastră de identificare: numele, prenumele, telefonul şi adresa dumneavoastră; denumirea, profilul şi adresa liceului; localitatea.

5. Atenție! Plagiatul duce la eliminarea din concurs a lucrării.

 

În urma evaluării eseurilor primite, cea mai bună lucrare va fi premiată cu suma de 1.000 RON. Rezultatele vor fi comunicate până la data de 31 mai 2013 pe web-site-ul Facultăţii de Business. Câştigătorii concursului vor fi invitaţi la sediul facultăţii pentru a-şi ridica premiul.

Comentarii Facebook