Concertele până la ore târzii, deranj pentru locuitorii din centrul Clujului: E inacceptabil ca la 12 noaptea sa bubuie muzica



O clujeancă se plânge de deranjul cauzat de concertele organizate în centrul orașului, cu ocazia Zilelor Clujului, care țin până la ore târzii în noapte.

Aceasta a dat drept exemplu concertul de muzică ce s-a desfășurat duminică, în Piața Unirii.

Este apreciat ca Zilele Clujului au un program tot mai bogat de la an la an si incercam sa ne indreptam catre standardele europene cand vine vorba de evenimente de genul.

Este insa inacceptabil ca la 12.00 noaptea sa bubuie muzica populara (sau de orice fel) in centrul Clujului, in conditiile in care nu sunt nici 100 de oameni la 20m de scena.

Ieri seara, in 24 Mai, cand am sunat la Politie sa intreb pana la cat este autorizat evenimentul si sa reclam zgomotul mi s-a spus ca dvs personal ati venit sa aprobati sa se prelungeasca concertul. Dl de la Unitatea 1 de Politie a avut "amabilitatea" sa imi urle sa nu e "traba" lor si ca "...nu e prima editie, trebuia sa va obisnuiti." Frumos, nu?

Devenim capitala nesimitirii si tot restul eforturilor se duc pe apa sambetei ptr ca nu exista principii de baza de bun simt si respect”, se plânge clujeanca pe domnuleprimar.ro.

Femeia susține că înțelege necesitatea concertelor, însă dorește ca muzica să ”bubuie” până târziu în noapte.

Aveti de gand sa aprobati toate concertele pana la 12.00 noaptea? Sau pana la 22.00 cand ar fi de bun simt?

Inteleg sa trebuie sa avem concerte, sa avem evenimente dar nu neaparat trebuie sa bubuie muzica mult tare tare decat ar fi cazul pana noaptea.

Chiar sunt oameni in varsta, studenti si copii mici care locuiesc in zona centrala care si ei au dreptul la liniste - si noi platim impozite ca toti restul.

Doar ca noi avem evenimente in fata portii, caile de acces catre cladiri blocate, si nopti nedormite din cauza concertelor...nu pare ca stam in Capitala culturala de orice fel”, a conchis aceasta.

Comentarii Facebook