Coloana de masini pe cativa kilometri pe Traian Vuia, in urma accidentului de la Aeroportul International Cluj - VIDEO si FOTO

 

Coloana de masini se intinde pe cativa kilometri pe strada Traian Vuia, in urma accidentului de circulatie din fata Aeroportului International Cluj. Traficul se desfasoara bara la bara. Doua persoane au fost ranite in urma accidentului.

 

Circulatia s-a blocat in jurul orei 9.30, cand a avut loc tamponarea de pe strada Traian Vuia. Un Matiz, care astepta la trecerea de pietoni, a fost lovit din spate de un camion, care nu a respectat distanta fata de masina din fata.

 

Coloana de masini se intinde de la Aeroportul International Cluj si pana dupa magazinul Ambient, din cartierul Someseni. Politistii sunt in zona si dirijeaza traficul pentru ca lucrurile sa revina la normal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 11.30:

 

Lucrurile au revnit la normal, anunta reprezentantii Politiei Rutiere Cluj. Traficul s-a restabili, dupa ce zona accidentului a fost curatata. Victimele au fost transportate la UPU Cluj si sunt in stare buna.

 

Comentarii Facebook