Cofetăria Olympos de pe 21 Decembrie 1989, atacată a treia oară de același hoț. Poliția unde e? - FOTO

 

Cofetăria Olympos, de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, a fost atacată vineri, 6 septembrie, de un hoț care a furat toate încasările. 

 

Angajații povestesc că hoțul a intrat și a furat toți banii strânși în ziua respectivă, când se definitivau comenzile pentru nunțile și petrecerile din weekend. ”A intrat un tânăr aici și eu eram singură cu mai mulți clienți. Apoi au ieșit în fugă și doamnele care lucrează la serviciul de contabilitate - comenzi și au început să strige. Hoțul a furat toate încasările de pe ziua respectivă. Cofetăria noastră asigură comenzi pentru foarte multe nunți, petreceri. Nu pot să vă spun câți bani a furat acel tânăr”, a spus una dintre anagajate.

 

Aceasta a mai afirmat că hoțul este la al treilea atac la cofetărie. ”A mai venit de două ori până acum. La fel a procedat de fiecare dată. Merge în spate la biroul doamnelor și când acestea nu sunt atente fură toate încasările. Din cate știu eu Poliția știe cine este acel hoț, dar nu au făcut nimic din moment ce s-a întors să fure tot din acelasi loc”, a mai precizat angajata cofetăriei.

 

Reprezentanții IPJ Cluj nu au putut prezenta un punct de vedere în legătură cu acest caz.

------------------

UPDATE


La Poliţia Municipiului Cluj Napoca sunt înregistrate două dosare penale privind sustragerea unor sume de bani sau bunuri din societatea comercială indicată de dumneavoastră. 

 

În primul caz, la data de 12.06.2012, persoane necunoscute au sustras din casa de marcat, profitând de neatenţia vânzătoarei, suma de aproximativ 300 lei.

 

În cel de-al doilea caz, în data de 06.09.2013, din aceeaşi societate comercială, au fost sustrase, dintr-un birou, două poşete de damă cu bani şi bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de 865 lei.

 

În ambele dosare penale poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a făptuitorilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

Comentarii Facebook