CODUL ROȘU de vânt puternic a doborât copaci aseară. Trafic rutier oprit pe DN 1R, în Cluj, după ce mai mulți copaci au căzut pe șosea


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează marţi dimineaţa că circulaţia rutieră este oprită pe DN 1R, între localităţile Beliş şi Poiana Horea, în judeţul Cluj, din cauza mai multor copaci care au căzut pe carosabil la kilometrul 34+037 metri, ca urmare a vântului puternic.

Zona este semnalizată corespunzător, transmite Agerpres.

S-a emis Ro alert luni, în jurul orei 00:00, potrivit ISU Cluj: Avertizare meteo COD ROSU de INTENSIFICĂRI PUTERNICE ALE VANTULUI care vor depăși la rafala 145 km/h la altitudinea de peste 1800 m. Perioada de manifestare 21.02.2023, între orele 00:05-02:00. În zonele respective este recomandat să fie evitate deplasările și să se ia măsuri de adăpostire și autoprotecție.

Din acelaşi motiv, manevrele în Portul Midia au fost oprite transportului maritim şi fluvial.

Conform unui comunicat de presă, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, precum şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti – Sibiu, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, fără precipitaţii sau ceaţă, pe un carosabil uscat, cu trafic fluent, cu excepţia autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, unde la intrarea în Capitală este formată o coloană de autovehicule de aproximativ doi kilometri.

Imagine cu caracter ilustrativ. 

Comentarii Facebook