UPDATE Cod galben de ceaţă la Cluj

 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenționare cod galben de ceaţă pentru patru judeţe, inclusiv Clujul.

 

ANM a emis şi pentru judeţul Cluj cod galben de ceaţă, în vigoare până la ora 9.30. Aici, ceaţa determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

 

O atenționare vizează și judeţele Alba, Braşov şi Sibiu, unde ceaţa determină scăderea vizibilităţii, în zonele joase, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 

Conform Infotrafic, pe mai multe drumuri din judeţe precum Alba, Braşov şi Cluj circulaţia se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă.

 

 

--------------------------------------------

 

UPDATE

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou avertisment de tip cod galben de ceață pentru județul Cluj, valabil în intervalul orar 09.30 - 12.00.

 

Conform meteorologilor, este afectatp zona delimitată de localitățile Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Turda, Aiton, Apahida, Băișoara, Bonțida, Borșa, Căianu, Călărași, Ceanu Mare, Ciurila, Cojocna, Dăbâca, Frata, Iara, Jucu, Mihai Viteazu, Mociu, Moldovenești, Pălatca, Petreștii de Jos, Ploscoș, Săndulești, Săvădisla, Suatu, Tritenii de Jos, Tureni și Viișoara.

 

Ceața va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 m și  izolat sub 50 m.

Comentarii Facebook