Duminica 28 Aprilie

Clujul ”smart” dă erori! Prima platformă subterană de colectare a deșeurilor este nefuncțională și s-a optat pentru o ”românească” - FOTO


Prima platformă subterană de colectare a deșeurilor din Cluj-Napoca este defectă de ani de zile și nimeni nu mai are interesul să o repare. Între timp se bagă bani în alte platforme noi.

Aș vrea sa va arat cum arata prima platforma subterană de colectare a deșeurilor din Cluj-Napoca dupa 8 ani de folosire. Timp de aproape un an s-a defectat platforma si nu au avut intentia sa o repare. Soluția lor a fost sa aducă 4 pubele și sa le lase liber. Vara este un miros oribil de la gunoaie și oamenii care vin sa caute în gunoaie, lasă mizerie pe jos.

Am făcut reclamație la Primărie, dar nu cred ca au intenția să repare așa ceva.

Dacă la prima platformă din Cluj așa s-a întâmplat după 8 ani de folosire, înseamnă că, Clujul o sa regreseze și o să avem iarăși gunoaiele la vedere ca pe vremea lui Ceaușescu”, ne-a semnalat un clujean.

--------------

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, ne puteți sesiza pe Whastapp (0722804093), pe Facebook, pe rubrica ”Trimite o știre sau pe office@stiridecluj.com. 

Comentarii Facebook