Clujul nu a dormit azi noapte! Imagini din centrul orașului de la evenimentele Clujul nu Doarme

 

Clujul nu Doarme, ediția 2015, a scos în stradă mii de clujeni dornici de evenimente speciale. A fost teatru, concert de muzică clasică, jocuri de lumini și petreceri pentru tineri. 

 

Distracția a început pe plaja din Grigorescu, de pe malul Someșului.Elena Mindru a concertat pe plaja reamenajată din cartierul Grigorescu, acompaniată de un cvartet de jazz alcătuit din muzicieni din Finlanda

 

Punctul central a fost piesa de teatru din Piața Unirii. Ada Milea și actorii Teatrului Național Cluj-Napoca au pus în scenă primul lor spectacol în aer liber, din istoria teatrului. De la ora 22.00, circa 2.000 de persoane au asistat la un spectacol extraordinar, "Clovni extrateresti". 

 

 

 

După acest eveniment, totul s-a mutat la Centrul Cultural Francez. Acolo a avut loc un spectacol de muzică clasică susținut de mezzosoprana Iulia Merca, care a fost acompaniată de un superb show de efectele vizuale și electro-acustice. 

 

 

 

Și în curtea palatului Banffi, la Muzeul de Artă, a fost un show de lumini urmărit de sute de persoane, dar nu au lipsit nici petrecerile dedicate tinerilor. Cei care au vrut să facă mișcare au putut să facă acest lucru pe bicicletele aduse în centru de un club de sport. 

 

 

Petrecăreții au putut colinda Clujul în tramvaiul Capitalei Europene a Tineretului 2015, unde a mers muzica toată noaptea. Circa 300 de persoane au optat pentru această distracție inedită.

Comentarii Facebook