Clujul mai gol ca niciodată: E trist. Se vede mai bine sărăcia, mizeria, urâțenia orașului comunist... - FOTO


O serie de fotografii suprinse de fotograful Soos Attila înfățișează Clujul mai gol ca niciodată, în perioada de la final de an.

Practic, pe străzile din centrul orașului nu era nicio mașină. Cei care au văzut imaginile au pornit o dezbatere, fiecare cu argumentele lui.

”Vai ce oras trist! Fara oameni se vede mai bine saracia, mizeria, uratenia orasului comunist...”.

”Cine nu s-a născut aici gândeşte ca tine. Eu sunt clujeancă şi văd străzile mele, în sfârşit goale. Da, sunt unele clădiri " comuniste" dacă le vrei numite aşa, dar poţi spune despre strada Horea, că după ce a fost bombardat în WWII. s-au construit case multiapartamente, blocuri pentru cei fără adăpost. Poți spune, că s-a dezvoltat oraşul cum au fost trendurile vremii respective. Dar nu e un oraş trist. E gol acum şi mie chiar îmi place, îmi primesc un pic înapoi Clujul meu. E ca o rudă dragă: o iubeşti cu riduri şi sechele. Pentru străini poate fi o amantă şi o vrei perfectă”, a replicat cineva.

Se poate si mai rau. De fapt clujul e unul dintre orasele frumoase din Romania. Ai fost vreodata in Calarasi?”, a mai completat cineva.

Comentarii Facebook