Marti 26 Ianuarie

Alte 8 decese rezultate din accidente rutiere, în a doua zi de Crăciun


După bilanțul îngrijorător publicat de Poliția Română, conform căruia 19 persoane au decedat în Ajunul Crăciunului și în prima zi de Crăciun, oamenii legii aanunță că alte persoane și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere.

Astfel, la data de 26 decembrie 2019, poliţiştii au organizat 176 de acțiuni, la nivel național și au intervenit la 3.235 de evenimente, dintre care 2.796 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 787 de infracţiuni, 121 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 8 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 21 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 3.475 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.425.810 lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 118 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 362 de permise de conducere și retrase 56 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri, la nivel național, s-au produs 15 accidente grave de circulație, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite. Un alt accident rutier mortal a avut loc și la Cluj, unde un bărbat de 63 de ani a fost lovit de mașină în timp ce traversa strada.

Vezi mai multe AICI - Un nou accident mortal la Cluj! Un bărbat a fost spulberat în timp ce mergea spre mașina sa FOTO

De asemenea, în 25 decembrie a avut loc un accident rutier mortal la ieșire din Cluj-Napoca, în urma căruia un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața.

Tragedie în ziua de Crăciun, la Cluj! Un adolescent de 16 ani a murit în urma unui accident FOTO

.

Comentarii Facebook