Miercuri 17 Aprilie

Clujul, iluminat feeric de sarbatori! Un grup de copii a apasat butonul care a pornit instalatia VIDEO si FOTO


Iluminatul de sarbatori a fost pornit joi, 1 decembrie, de la ora 19.00, din Piata Unirii, de catre un grup de copii. Acestia au apasat un buton simbolic, amplasat pe scena din piata, marcand momentul in care a fost pornita instalatia de iluminat.


In Piata Unirii a fost organizat si un concert, care a inceput la ora 16.00. "Anul acesta locul de desfasurare a evenimentului nu va fi Piata Lucian Blaga, ci Piata Unirii. Buna dispozitia va fi intretinuta in prima parte a  spectacolului de catre interpretii de muzica populara Veta Biris, Dumitru Farcas, Gheorghe Zamfir, acompaniati de orchestra "Cununa Transilvana" si ansamblurile folclorice "Romanasul", "Traditii" si "Craisorul", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

De la ora 18.30, clujenii au avut parte. tot in Piata Unirii. de muzica folk, pe scena urcand Magda Puscas, Ioan Onisor si Emeric Imre.

Momentul asteptat de toata lumea, pornirea iluminatului de sarbatori, a fost programat pentru ora 19.00, si a durat cateva minute. Un grup de copii, asistat de primarul interimar al Clujului, Radu Moisin, a pornit instalatia stradala. Seara a fost incheaiata cu un concert al celor de la Sistem.

 

De la ora 20.00, toti clujenii sunt asteptati in Piata Avram Iancu, unde este programat traditionalul foc de artificii. Vezi AICI detalii.

Comentarii Facebook