Clujul este inzapezit! Masinile circula prin centrul orasului bara la bara FOTO

 

Drumurile din Cluj-Napoca nu sunt curatate de zapada, desi ninge inca de dimineata.

 

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustin ca s-a intervenit in oras inca din seara zilei de duminica, dar pe strazi nu se vad rezultatele.

 

"Cele doua firme responsabile cu deszapezirea in municipiu, SC Rosal Grup SRL si SC Brantner Servicii Ecologice SA,  au intervenit pe strazile din Cluj-Napoca incepand de seara trecuta, duminica, 12 februarie 2012, pentru combaterea poleiului si a zapezii.

SC Rosal Grup SRL a intervenit cu 18 utilaje si a utilizat 315 tone de material antiderapant, iar SC Brantner Servicii Ecologice SA a intervenit cu 14 utilaje si a utilizat 305 tone de material antiderapant.

Cei doi operatori care efectueaza si in aceasta iarna lucrari de deszapezire in Cluj-Napoca sunt SC Rosal Grup SRL pentru sectorul I, in cartierele Manastur, Zorilor, Grigorescu, Gruia, Dambu Rotund si circa 80% din zona centrala si SC Brantner Servicii Ecologice SA pentru sectorul II respectiv in cartierele Gheorgheni, Marasti, intre Lacuri, Bulgaria, Andrei Muresanu, Someseni si circa 20% din zona centrala.

In sectorul I sunt 331 de strazi, din care doua strazi noi, Bethlen Gabor si Kos Karoly.  in sectorul II sunt cuprinse 312 strazi. si aici au fost introduse inca doua strazi noi, Cernei si Papai Pariz Ferenc", precizeaza reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook