Clujul e în șantier până la TOAMNĂ! Când se termină lucrările de pe Memorandumului și cum promite Boc că va arăta centrul



Primarul municipiului Cluj-Napoca a anunțat că lucrările de modernizare din cadrul proiectului ”Orașul Comoară” vor mai dura până la toamnă, însă promite că rezultatul va fi unul pe măsură.

Edilul șef a spus că lucrările de pe strada Memorandumului vor mai dura până la sfârșitul lunii mai.

În continuare, Clujul va fi un șantier întreg, pe tot cuprinsul orașului. Zona centrală va fi, din nefericire, mai afectată ca celelalte zone. Pe strada Memorandumului se lucrează în fiecare zi, numai că acolo sunt lucrări grupate ale celor de la canalizare, ale celor de la cabluri subterane, ale celor de la gaz, care trebuie să mute o conductă dintr-o parte în alta. Data de finalizare în integralitate a străzii Memorandumului este 30 mai”, a declarat Emil Boc, în cadrul unei emisiuni la Napoca FM.

De asemenea, de la 1 mai până în data de 30 iulie se vor efectua lucrări pe strada Avram Iancu, iar din 15 iunie încep lucrările celor de la Apă pe Calea Moților, termenul de finalizare al acesteia fiind 30 octombrie. Totodată, lucrările pe strada Horea vor începe de săptămâna viitoare și se vor încheia în data de 15 septembrie.

Cu toate că lucrările de modernizare durează până la toamnă, primarul promite că centrul municipiului va fi de nerecunscut.

Nu veți mai recunoaște zona centrală. Mergeți pe Calea Turzii și vedeți cum arată acum această zonă superbă, fără cabluri deasupra, prin înlocuirea stâlpilor de la Electrica. Așa va arăta și strada Memorandumului, și Moților și tot centrul. Fără cabluri, cu trotuare pavate modern. Pe Moților, inclusiv cablul de la troleibuz va fi schimbat și introdus printr-o modalitate în subteran”, a explicat Boc.

Comentarii Facebook