Miercuri 30 Noiembrie

Clujeni dispăruți de acasă, căutați de polițiști! I-ați văzut? FOTODouă persoane, dispărute de acasă, sunt căutate de polițiștii clujeni, iar aceștia solicită ajutorul cetățenilor.

Astfel, la data de 15 aprilie, TRAIAN MOLDOVAN, în vârstă de 78 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,65 m. înălţime, aproximativ 55 de kg., constituţie astenică, calviţie, ochi albaştri.

La data dispariţiei, acesta purta pantaloni din pânză neagră, geaca din piele neagră şi căciulă din blană de miel.

De asemenea, o femeie, de 39 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent este și ea căutată de oamenii legii.

La data de 10 aprilie, ADRIANA MARIA TĂMAŞ, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Femeia are 1,60 m. înălţime, aproximativ 50 de kg., constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, părul lung şaten – vopsit blond închis.

La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni de tip jeans albaştri, geacă scurtă din pânză portocalie şi era încălţată cu cizme ¾ din imitaţie de piele, de culoare neagră, cu ţinte metalice în zona exterioră a gleznei.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Comentarii Facebook