Vineri 9 Decembrie

ClujShorts 2018 are loc în 20-29 aprilie. Program și surprize

 

Cu pași rapizi ne apropiem de săptămâna scurtmetrajelor la Cluj-Napoca. Aceasta vine nu doar cu o excepțională selecție de scurtmetraje, ci și cu o serie de evenimente culturale, care sub nicio formă nu trebuie ratate.

 

Luni, 23 aprilie, în Parcul Central Cluj-Napoca, începând cu ora 12.00, sărbătorim Ziua Forțelor Terestre, împreună cu Divizia 4 Infanterie Gemina. Într-unul din corturile special amenajate, veți putea viziona filme Despre pace, război și soldați, atent selecționate pentru această ocazie.

 

Marți, 24 aprilie, încep proiecțiile de la Cinema Victoria, de la orele 17 și 19, cu două calupuri ClujShorts Winners 2017 - o proiecție specială, ce asigură o experiență cinematografică cu adevărat deosebită. Așadar nu ratați runda de încălzire!

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

Regizoarea Sophie Linnenbaum este invitata Centrului Cultural German la ediția a șasea a ClujShorts. Marți, de la ora 18.00, la Atelier Cafe, Sophie va vorbi, în cadrul unui Artist Talk, despre libertățile și îngrădirile în producția de filme de scurt metraj, despre locuri de joacă, istoriile facerii și transformarea metaforicului în obiect – un dialog deschis cu publicul despre arta scurtmetrajului, cu incursiuni în proiectele regizoarei. Cu nouă scurtmetraje în portofoliu, numeroase premii la festivaluri germane și internaționale, cu scurtmetraje proiectate la Cannes și Berlinală, Sophie Linnenbaum este una dintre cele mai promițătoare tinere talente de pe scena cinematografică germană. Filmele ei ”PIX” și ”Monday – A German Love Story” se află în competiția festivalului.

 

Începând de miercuri, 25 aprilie, intrăm în plin în lumea scurtmetrajului de cea mai bună calitate. Din două în două ore, un alt calup de filme, a 90 minute, va începe la Cinema Victoria. În prima parte a zilelor ce urmează, până duminică, de la orele 11.00 și 13.00, ClujShorts va prezenta filme dedicate categoriilor de vârstă 4+, 8+ și adolescenților. Joi, vineri și sâmbătă de la ora 23.00 vom proiecta filme cu acces limitat, doar pentru persoanele 18+, pentru cei mai curajoși dintre spectatorii noștri.

 

Fiecare proiecție se va încheia cu o tombolă cu premii, iar unele dintre ele cu sesiuni de întrebări și răspunsuri, la care participă producătorii sau regizorii scurtmetrajelor proiectate.

 

Duminica (29 aprilie) aduce inevitabil Gala de Premiere ClujShorts 2018. Ca în fiecare an, inegalabilul Dragos Pop va fi gazda evenimentului. Va avea la el aciditatea necesară unei astfel de posturi. Nu vă temeți, doar…distracție plăcută! Site-ul nostru clujshorts.ro vă stă la dispoziție cu toate detaliile necesare pentru a vă programa perioada 20-29 aprilie 2018. Fie că e vorba de aer curat și bună dispoziție la ClujShorts Out And Loud sau de experiențe cinematografice unice și valoroase, în sala cinematografului Victoria, noi, echipa ClujShorts vă urăm o primăvară frumoasă.

 

 

 

Tarife ClujShorts 2018

 

Prețul unui bilet este 13 lei.

 

Prețul unui bilet cu reducere pentru elevi,

 

studenți, pensionari, persoane cu dizabilități este 10 lei.

 

Prețul unui bilet pentru grupuri organizate este 8 lei.

 

Prețul unui bilet pentru gala de premiere este 15 lei.

 

Prețul unui abonament pentru 8 intrări este 64 lei.

 

Abonamentul permite intrarea la oricare dintre proiecțiile ClujShorts,

 

exceptând gala de premiere.

 

Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul Cinema Victoria.

 

http://www.cinemavictoria.ro/rezervari sau de la casieria Cinema Victoria. 

 

Abonamentele pot fi achiziționate de la casieria cinematografului.

 

Toate proiecțiile scurmetrajelor au loc la Cinema Victoria,

 

Bulevardul Eroilor nr 51, Cluj-Napoca.

 

Toate filmele au subtitrare în limba româna și limba engleză.

Comentarii Facebook