Clujenii, supărați din cauza cozilor de la aparatele pentru reciclare cu recompensă: „Aștepți după persoane care au de reciclat cantități industriale”


Unii clujeni sunt extrem de supărați din cauza cozilor infernale de la aparatele de reciclare cu recompensă. Aceștia spun că sunt nevoiți să aștepte zeci de minute din cauza oamenilor care reciclează în cantități industriale și cer Primăriei să intervină cumva. 

„Sesizare privind aparat reciclare cu recompensă din piața Hermes. Problema personală pe care doresc să o sesizez este că te duci sa reciclezi și stai la rând și aștepți după persoane aflate în fața ta care au de reciclat cantități industriale, câte 3-4 saci, după ce au terminat în aprox.10-15 minute se întorc cu alți 3-4 saci.

De fapt aceste persoane sunt cei care adună pentru reciclat din gunoaie, tomberoane. Problema mare este ca ei introduc tot felu de "gunoaie", de multe ori se forțează, aparatul de reciclare trebuie resetat încontinuu din cauza mizeriilor care se depune pe senzorii aparatului de reciclat.

Am ajuns la concluzia că nu o să mai reciclez la aceste aparate, mai bine le arunc la gunoi, oricum tot în aceste aparate vor ajunge până la urmă. Așa economisesc timp și nu consum energie enervându-ma văzând câte gunoaie ajung în acele aparate. Tot aceste persoane sunt care vând bilete ratuc în stațiile de autobuze”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Citește și: Coadă la bilete de autobuz vândute ”pe sub mână”, în Piața Mărăști - FOTO

Comentarii Facebook