Duminica 28 Aprilie

Accident rutier în Apahida! O femeie a fost rănită grav: Prezenta mai multe contuzii și traumatisme


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Varianta de Ocolire Cluj Nord, pe raza localității Sub Coastă, comuna Apahida.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate. 

Într-unul dintre acestea se afla o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta mai multe contuzii și traumatisme. 

Aceasta era în stare de conștiență și cooperantă, fiind extrasă din autoturism de către echipajele de pompieri și predată echipajului SMURD în vederea acordării asistenței medicale de urgență”, transmite ISU Cluj. 

UPDATE

„Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN VOCE,  în comuna Apahida, în afara localității, s-a produs un accident de circulație. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus din direcția localității Vâlcele, de către un conducător auto 42 de ani, din Cluj-Napoca și un alt autoturism, condus în aceeași direcție, de un tânăr de 23 de ani, din județul Suceava.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere de 20 de ani, din autoturismul conducătorului auto de 23 de ani, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook