Clujenii sunt civilizați cu amenzi! Prinși când aruncau moloz direct din autospecială

 

Polițiștii locali au amendat cu 2.500 de lei mai multe persoane care aruncau deșeuri din construcții la capătul Bulevardului Muncii, pe o rampă improvizată.

 

Inspectorii au acționat în urma sesizărilor venite din partea unor cetățeni, la data de 16 ianuarie 2017, iar ajunși la fața locului, au depistat persoanele responsabile pentru depozitarea haotică ale acestor deșeuri provenite în urma unor lucrări de construcții (moloz, bucăți de beton, etc.)

 

Conducătorul autospecialei, din care au fost aruncate deșeurile, a fost sancționat în baza HCL nr. 191/2009 cu amendă în valoare de 2500 lei, prin procesul verbal de constatare a contravenției fiind consemnată ca și măsură complementară îndepărtarea imediată a deșeurilor și salubrizarea zonei afectate.

 

Ca urmare a măsurilor dispuse de către polițiștii locali, deșeurile au fost evacuate de îndată, urmând ca, pe viitor, deșeurile rezultate în urma lucrărilor să fie depozitate și evacuate în mod corespunzător, cu respectarea prevederilor legislației aflate în vigoare”, precizează Poliția Locală.

Comentarii Facebook