Clujenii se plâng de lucrările de reabilitare făcute în timpul nopții. Ce spune Primăria


O clujeancă se plânge de faptul că muncitorii care se ocupă de lucrările de reabilitare a tramei stradale din Cluj-Napoca sparg asfaltul până la ore târzii, cauzând multă gălăgie.

Rog oprirea lucrarilor pe timp de noapte. Este lipsa de respect catre locuitorii din zona .. Muncitorii fac un haos total si este ora 1 noaptea si ei sparg asfaltul. Domnule Boc,dumneavoastra la cat mergeti dimineata la serviciu...la dumneavoastra pe strada se sparge la aceasta ora..nuu cred ca nu...sigur dormiti”, se plânge o clujeancă pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriri au precizat că motivul pentru care orașul ”arată ca un șantier” este că trebuie respectat graficul lucrărilor.

Va recomandam sa ne comunicati zona la care faceti referire pentru verificarea modului in care se executa lucrarile. Intr-adevar, orasul arata ca un mare santier pentru ca trebuie sa respectam graficul de desfasurare a acestor lucrari, dar va asiguram ca scopul final este acela de a asigura un confort sporit al cetatenilor. ”, au răspuns reprezentanții Primăriei.

Comentarii Facebook