Clujenii se plâng de condițiile inumane de la autogară: „Oamenii pot plăti, dar condiții? Nu este prima dată când se întâmplă asta”


Pasagerii care sunt nevoiți să aștepte autocarul la autogara Fany sesizează Primăriei Cluj că uneori nu au parte de niște condiții normale, cum ar fi o toaletă funcțională.

Un clujean a relatat că după ora 19 ar fi fost anunțat de către o angajată că este „prea târziu” și de aceea nu funcționează nicio unitate WC la autogară. 

„Vreau să vă informez de condițiile inumane de la autogara Fany și tratamentul complet nerespectuos al acestora. Duminică, 14 ianuarie 2024, unitatea în care își desfășoară activitatea Fany, firma de transport, nu are unitate WC funcțională, deci dacă ai o urgență dacă urmează să mergi într-o călătorie de peste 3 ore. 

Dacă ești o mamă cu copii, bătrân sau pur și simplu corpul tău funcționează normal și trebuie să urmezi instinctele naturale… Nu ai unde!!! Nu există o toaletă funcțională. Mă scuzați, domnișoara îngâmfată peste măsură mă anunță că „Nu înțelegeți că este, dar nu este deschisă așa târziu?”. E prea târziu! Ora 19:30 oare ce, nu înțelege corpul mamei mele, care are nevoi după ce orarul la WC s-a încheiat?! 

Ciudat, orarul de încasare a banilor nu s-a încheiat. Oamenii pot plăti, dar condiții? Țin să vă informez că nu este prima dată când se întâmplă asta. Dacă nu mă puteți ajuta, vă rog să-mi spuneți cine se ocupă de aceste spețe”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Comentarii Facebook