Clujenii se plâng că nu se respectă noile reglementări pe strada Mamaia: „Din cauza instalării pietrei cubice zgomotul produs de viteză e foarte deranjant”


Locuitorii străzii Mamaia din cartierul Grigorescu nu sunt mulțumiți de faptul că drumul pe care locuiesc a fost renovat folosindu-se piatră cubică. Oamenii zic că din cauza acesteia zgomotul produs de viteza mare este foarte deranjant și perturbă perioada de somn.

„Vă scriu în legătura cu traficul de pe strada Mamaia, care a fost redeschis în 01.01.2024 cu limitare de viteză de 30km/h și limita de tonaj 3.5t. Am observat că niciuna din cele două reglementări nu se respectă în mod constant. 

Mașinile circulă cu viteza mai mare în special între orele 05:00-07:00 dimineața și 22:00-01:00 noaptea, sau oricând este liberă strada de trafic în timpul zilei. 

Din cauza instalării pietrei cubice pe strada, zgomotul produs de viteza mare este foarte deranjant și perturba perioada de somn. Vă rog să verificați și să luați măsuri aferente”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook