Clujenii nu s-au inghesuit sa scape de electronicele defecte! Campania de colectare de la Cluj, un semi-esec VIDEO si FOTO

 

Din cele cinci puncte de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice amenajate in Cluj-Napoca, numai in doua a fost activitate sambata, 3 decembrie, in timpul campaniei organizata de Primarie si Rosal.

 

Deseurile au fost colectate in 5 puncte speciale, intre orele 8-14: Manastur: strada Bucium, zona garaj RATUC; Centru: zona Sala Sporturilor; Zorilor: strada Observatorului, langa benzinaria EurOil; Grigorescu: strada Taietura Turcului si in Gruia: strada Cetatii.

 

Pe parcursul zilei, au fost adunate echipamente electronice si electrice numai in centrele din Zorilor si din Gruia.

 

Reprezentantii companiei Rosal au declarat ca actiunea a fost anuntata in presa din timp si nu isi explica lipsa de interes a clujenilor, mai ales ca, in timpul anului, in permanenta sunt gasite deseuri electrice si electronice in zona pubelelor de gunoi.

 

Aceasta a fost ultima actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) organizata in Cluj-Napoca, in acest an.

Comentarii Facebook