Duminica 28 Aprilie

O familie din Cluj se plânge: „Parcul de joacă e amplasat foarte aproape de geamurile apartamentelor, vin părinți cu copii din alte părți, haos total”


O familie din Cluj care locuiește la 5 minute de Baza sportivă „La Terenuri” din Mănăștur se plânge că parcul de joacă situat în apropierea blocului lor este folosit și de alți părinți cu copii. Locatarii spun că sunt exasperați din cauza celor care mănâncă semințe până seara târziu, dar și de copiii care fac zgomot când se joacă.

Părinții care locuiesc în apropiere de Aleea Moldoveanu au făcut o sesizare la Primăria Cluj-Napoca pentru zgomot, însă nu au precizat punctual cum ar putea Primăria rezolva o asemenea problemă. 

„Parcul de joacă pentru copii este foarte aproape amplasat de geamurile apartamentelor. Fiind un parc închis, înconjurat de blocuri, vin părinți cu copii din alte părți rezultând un haos total. 

Vecinii și noi suntem deja exasperați de romi care stau și mănâncă semințe până seara târziu, tineri care înjură și zgomotul copiilor care se joacă. Menționez că Baza sportivă „La Terenuri” Mănăștur este la 5 minute. 

Toată vara suntem nevoiți să stăm cu geamurile închise. Nu suntem absurzi, avem și noi copii care merg să se joace la Baza sportivă „La Terenuri” Mănăștur”, se arată în sesizare. 

Comentarii Facebook