Clujenii isi pot lustrui pantofii pentru un scop caritabil


Reprezentantii Asociatiei Mestesugarilor din Transilvania vor reinvia o veche meserie urbana, cea de lustragiu. Acestia vor lustrui pantofii trecatorilor pentru un scop caritabil, adunarea de fonduri pentru copii de la o gradinita speciala.

"Trecatorii au ocazia sa devina lustragii pentru o zi sau sa-si lase pantofii lustruiti cu un scop caritabil: banii donati vor fi folositi pentru a aduce o bucurie de Mos Nicolae copiilor din Gradinita Speciala Malteze. Astfel, fiecare persoana participanta la actiune va purta mai departe mesajul solidaritatii umane si va fi mesagerul unor copii care au nevoie de protectie, integrare, dezvoltare sanatoasa", afirma organizatorii.

Acestia sunt prezenti astazi, 6 decembrie, intre orele 10.00 si 18.00 pe strada Matei Corvin din centrul orasului. Actiunea se afla la a III-a editie si tinde sa devina emblematica în cadrul Targului de iarna organizat de Asociatia Breasla Mestesugarilor din Transilvania, datorita succesului si interesului vadit de care s-a bucurat la editiile anterioare.

Comentarii Facebook