Clujenii din Gruia, forțați să umble pe jos pe durata UEFA U21. Primăria îi obligă să-și mute mașinile: „E un abuz cât se poate de clar!”


Campionatul European U21 a debutat joi seară, 22 iunie, pe Cluj Arena și stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Evenimentul este o oportunitate pentru autoritățile locale și județene să se laude pentru susținerea sportului de performanță. Asta în timp ce, clujenii din cartierul Gruia sunt forțați de Primărie să-și mute mașinile din zonă și să umble exclusiv pe jos.

Regula se aplică și „riveranilor”, spus altfel și celor care locuiesc în zonă cu acte în regulă.

Oamenii au primit de la Primărie următoarea înștiințare: „Stimate conducător auto! Vă rugăm să eliberați domeniul public de pe str. Migdalului în data de 22.06.2023, în intervalul orar 06.00-24:00, în vederea desfășurării unor evenimente sportive. Vă mulțumim pentru înțelegere.”

1.jpeg

Așadar, oamenii trebuie să-și mute mașinile pentru toată ziua.

E un abuz cât se poate de clar! Pentru a nu ştiu câta oară, autoritățile dovedesc că lor nu le pasă de locuitorii acestui oraş şi de minimul lor confort, ci de tot felul de interese băneşti”, spune Florentina, una dintre locatare, pentru Știri de Cluj.

Clujenii din Gruia sunt foarte supărați că Primăria îi obligă să își mute mașinile și să umble exlusiv pe jos în perioada cu meciurile UEFA. Florentina nu este singura persoană care a primit „înștiințarea-surpriză”.

Comentarii Facebook