Duminica 28 Aprilie

Taximetriștii din Cluj critică Primăria pentru desființarea standului de pe strada Dunării, care nu era semnalizat corespunzător


Sindicatul Taximetriștilor din Cluj spune că autoritățile locale distrug standurile de taxi care nu sunt semnalizate corespunzător, însă nu prea oferă și soluții. Taximetriștii precizează că în cazul standului care era pe strada Dunării, chiar ei au semnalizat problema. Primăria a desființat standul care nu era semnalizat, însă nu a oferit și o alternativă.

Acum taximetriștii pot fi amendați pentru staționare în loc neamenajat în așteptarea  clienților.

S-a depus anul trecut o sesizare la primăria Cluj-Napoca în legătură cu standul taxi de pe strada Dunarii care nu este semnalizat corespunzător și nu poate fi folosit de către taximetriști. 

Sesizare rezolvată! Primăria a desființat standul respectiv și experții caută o altă locație .

Până atunci taximetriștii pot fi amendați pentru staționare în loc neamenajat în așteptarea  clienților. Sunt multe alte standuri taxi desființate pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

Rog colegii să enumere aici care sunt locațiile confiscate taximetriei. Credeți că experții primăriei caută în continuare locuri pretabile pentru standuri taxi?”, transmit cei de la Sindicatul Taxi Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook