Clujenii mutați în turnurile de pe Frunzișului s-au trezit cu mașinile ridicate, deși drumul e proprietate privată - FOTO


Clujenii mutați în turnurile de pe strada Frunzișului (n red. varianta Zorilor - Mănăștur) s-au trezit cu mașinile ridicate de pe strada din fața blocului, stradă care este proprietate privată. Primăria susține că drumule ste deschis circulației, deci autoturismele se pot ridica.

Aceștia au fost nevoiți să achite 500 de lei taxa de ridicare a sechestrului și încă 330 de lei amendă.

Recent am întâmpinat o situație pe care eu aș numi-o abuz de putere. În spate la Lidl sunt mai multe blocuri construite de mai multe firme de construcții cunoscute în Cluj (Azoria, Scala, Hexagon, Studium Green, etc). Marți dimineață, 26 martie, Poliția Locală a ridicat mașini de pe drumul de servitute de lângă blocul Studium Green, bloc care nu a fost recepționat încă de Primăria Cluj-Napoca, iar drumul care face acces către bloc încă face parte de pe CF -ul care aparține Studium Green. În momentul in care polițiștii locali au fost confruntați de proprietarii apartamentelor din blocul Season (Studium Green), privind abuzul pe care îl fac ridicând ilegal mașinile de pe o proprietate privată, dânșii și-au continuat treaba refuzând orice formă de dialog invocând…

Astfel mai mulți proprietari de mașini, oameni care începem să ne instalăm în blocurile recent construite, am fost nevoiți să plătim taxa RADP 500 lei și amenda de 660 lei (330 lei în 15 zile).

Mașinile au fost ridicate de pe CF -ul 318776”, a explicat un clujean aflat în această situație.

WhatsApp Image 2024-03-29 at 10.32.41 AM.jpeg

Nu e normal ca Poliția să abuzeze în halul acesta de putere și să pună sechestru pe bunuri personale cum a făcut pe mașina tatălui meu pensionar, care pe lângă că a fost afectat un deces în familie fapt pentru care a fost în Cluj, a trebuit sa treacă prin toata trauma ridicarii ilegale a mașinii, chit că avea număr de telefon in parbriz”, a mai spus acesta.

Incidentul s-a produs marți dimineata în jurul orei 9:30 - 10:00. S-au ridicat circa cinci autoturisme.

Primăria Cluj-Napoca susține că drumul este deschis circulației publice, deci mașinile pot fi ridicate. ”Se pot ridica autovehicule din acea zonă, având în vedere faptul că drumul respectiv este deschis circulației publice, iar masinile ocupau o bandă mers și erau staționate într-o curbă periculoasă. Poliția Locală a acționat în urma unor sesizări”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perșa..

WhatsApp Image 2024-03-29 at 10.49.51 AM.jpeg

WhatsApp Image 2024-03-29 at 10.50.53 AM.jpeg

Dacă sunteți martorii unor incidente care pot deveni o știre sau sunteți victima unor abuzuri / nedreptăți, ne puteți scrie pe office@stiridecluj.com, pe Facebook sau pe Whatsapp (0722804093), iar un reporter va discuta cu dvs!

Comentarii Facebook