Clujenii de pe Donath se plâng de muncitorii care sparg străzile noaptea. Vezi ce justificare are Primăria


Clujenii de pe strada Donath se plâng de zgomotul cauzat de utilajele pe care muncitorii le folosesc pentru lucrările de spargere a străzii în timpul nopții. Programul nepotrivit îi deranjează pe locatari, care cer socoteală Primăriei.

Urmare a faptului ca Primaria Cluj Napoca, prin autorizatia de spargere acordata firmei de drumuri ce lucreaza pe strada Donath intre str. Uliului si Taietura turcului, i-a permis acesteia sa lucreze si noaptea, cetatenii din zona amintita nu pot inchide un ochi toata noaptea, datorita zgomotului produs de excavatoare si rabe de tonaj mare. Urmeaza ca maine acesti cetateni sa mearga la lucru dupa o noapte nedormita. Vi se pare normal, domnule primar?”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Primăria a justificat acest program de lucru prin faptul că astfel poate fi terminată mai rapid lucrarea, fără a deranja traficul în exces.

Intentia benficiarului a fost de a putea finaliza lucrarea in cel mai scurt timp si cu un deranj cat mai redus al accesului si traficului din zona.

Ne cerem scuze pentru problemele legate de liniste si in cel mai scurt timp problema se va remedia prin finalizarea lucrarii”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook