Clujenii cer amenajarea unor parcări pentru biciclete pe spațiile verzi nefolosite: „Lipsa infrastructurii adecvate nu încurajează transportul sustenabil”


Clujenii care locuiesc pe strada Șesului, cer Primăriei Cluj să amenajeze o parcare pentru biciclete pe un spațiu verde nefolosit și inestetic situat la numărul 31-33. Oamenii zic că lipsa unei infrastructuri adecvate nu încurajează transportul sustenabil, asta deși din ce în ce mai mulți cetățeni adoptă acest mijloc de transport. 

„Vă solicităm sprijinul în amenajarea unei parcări pentru biciclete pe un spațiu verde nefolosit și inestetic situat pe Str. Sesului 31-33 Din ce în ce mai mulți cetățeni adoptă bicicleta ca mijloc de transport, în beneficiul mediului înconjurător și al sănătății personale. 

Cu toate acestea, lipsa unei infrastructuri adecvate de parcare pentru biciclete în zona noastră nu încurajează acest mod de transport sustenabil. 

Spațiul verde menționat anterior, care se află în prezent într-o stare neglijată și inestetică, ar putea fi transformat într-o parcare pentru biciclete, oferind astfel locuri de parcare sigure și convenabile pentru bicicliști. Această inițiativă ar avea beneficii multiple, contribuind la promovarea mobilității durabile și a unui mediu mai curat”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook