Scandal între vecini în Mănăștur: „A amenajat pe casa scării loc de așteptare și fumat pentru salonul de frizerie”


Scandal între vecini în unul dintre cele mai aglomerate cartiere ale Clujului! O vecină sesizează că într-un bloc din Mănăștur, situat pe strada Bucium funcționează de ani de zile un salon de frizerie, iar proprietarii acestuia ar fi transformat casa scării în „loc de așteptare și fumat”.

„Pe strada Bucium funcționează de ani de zile un salon de frizerie. Nu știu în ce măsură are aviz de funcționare el, fiind situat la etajul 3. 

Mai mult de atât, a amenajat pe casa scării loc de așteptare și de fumat, ceea ce ne deranjează pe noi ca și vecini. 

Pe lângă gălăgia care se face și diferite persoane care urcă mereu mai fac și mizerie și mereu fum de țigară. Nu cred că este chiar atât de legal și normal să fumeze în casa scării, să deranjeze toți vecinii”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Mănășturul este unul dintre cele mai mari cartiere din Cluj-Napoca, atât ca suprafață, cât și ca număr de locuitori. Este amplasat la periferia orașului, în zona de sud-vest, fiind mărginit la nord de cartierele Grigorescu și Plopilor, iar la est de Centru, Zorilor și Europa. În zona de vest se învecinează cu localitatea Florești. Dacă iei în calcul să te muți aici, trebuie să iei în calcul traficul infernal la orele de vârf, dar și aglomerația. 

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook