Miercuri 30 Noiembrie

Clujenii au donat sânge pentru a primi un bilet GRATUIT de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA - VIDEO


Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, este acum la Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor. 

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua ”Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

Edy Chereji, director de Comunicare UNTOLD&NEVERSEA, a declarat că aceastaă campanie se dezvoltă an de an. ”Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în 9 orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge”,  spus acesta.

În acest moment, peste 6000 de membri s-au înscris în rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu Donez.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD și NEVERSEA 2019, dar și în parteneriat cu platforma Și Eu Donez și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.  

Campania Blood Network în 2018 a însemnat peste 1000 de donatori la cele 6 caravane mobile de donare de sânge și peste 3000 de donatori la centrele de transfuzii din întreaga țară. NEVERSEA 2019 va avea loc în perioada 4-7 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2019 va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

Unde se poate dona:

-CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR

-TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI 

-IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL

-TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ

-ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII

-SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII

-BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE

-BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM

-CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Comentarii Facebook