Clujeni nemulțumiți de zgomotul de la biserică în Grigorescu: Eu dacă dau muzica tare iau amendă


Mai mulți clujeni din cartierul Grigorescu sunt nemulțumiți de zgomotul excesiv cauzat de biserică în timpul slujbelor de duminică.

Ei se plâng de faptul că boxele sunt date prea tare, neputând să se odihnească, și îi cer primarului Emil Boc o soluție pentru această problemă.

Un bărbat s-a plâns pe domnuleprimar.ro de această sitiuație, precizând că dacă el ar da muzica mai tare i s-ar face reclamație și ar primi amendă.

Buna ziua! D-le primar locuiesc in Grigorescu lanaga Profi si in fiecare zi de duminica ne exaspereaza la maxim (si pe vecinii mei) slujba de la biserica , fiind date boxele la maxim. Totusi este duminica , lumea vrea sa se odihneasca , sunt oameni care lucreaza de noapte , mai avem si copii si nu se pot odihni din cauza slujbei . Aceasta problema este in fiecare cartier unde bisericile sunt aproape de blocuri ( manastur pritax, marasti str. fabricii ,etc ). Totusi nu se poate face nimic in aceasta privinta? Nu am nimic cu biserica, dar mi se pare strigator la cer ce se intampla si nimeni nu face nimic. Eu daca dau muzica la maxim si mi se face reclamatie iau amenda nu ? Faceti ceva pentru dumnezeu !!!!!”, a scris clujeanul.

Comentarii Facebook