Vineri 2 Decembrie

Clujeanul care terorizează cartierul Plopilor nu poate fi oprit. Vecinii au făcut zeci de plângeri - VIDEO


Clujeanul cu probleme psihice, care terorizează cartierul Plopilor, nu poate fi oprit pentru că legislația din România se aplică numai dacă lucrurile devin grave. 

Cartierul Plopilor este terorizat de un bărbat, împotriva căruia nu se poate face nimic concret, în afara amenzilor. 

Unul dintre vecinii bărbatului a fost agresat și a suferit daune. Acesta a fcut zeci de plângeri, dar degeaba. Până când cineva nu va avea de suferit fizic, nu se va face nimic. 

Poliția a admis că s-a făcut cercetări, dar totul s-a oprit aici.

În referire la informațiile apărute în spațiul public, privind comportamentul unui bărbat care domiciliază într-un cartier din municipiul Cluj-Napoca, prin care ar fi afectată liniștea locuitorilor, respectiv activitățile desfășurate de polițiști în acest caz, precizăm următoarele:

În perioada 2018 – 2022, sub coordonarea unității de parchet, au fost intrumentate 5 dosare penale, sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, în perioada de referință, ca urmare a sesizărilor efectuate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, polițiștii au aplicat un număr de 16 sancțiuni contravenționale, iar în cazul a 5 intervenții ale polițiștilor, persoana a fost internată nevoluntar într-un centru medical.

Astfel, în situațiile sesizate, în funcție de aspectele constatate, polițiștii au luat măsurile legale, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale”, precizează IPJ Cluj.

946cefcfd30bee3f7959c6de0caf9c88.jpg

Comentarii Facebook