Taxiurile refuză să meargă pe strada Cantonului. Clujul nu este numai centrul orașului


Clujenii care locuiesc pe strada Cantonului se lovesc de refuzul taximetriștilor de a trece prin zonă. Nici Ambulanțele nu se înghesuie, iar oamenii spun că Clujul nu este numai zona centrală.

Vin în atenția dumneavoastră cu o problemă majoră asupra străzii Cantonului, înțelegem faptul că drumul nu este proprietate publică, ci aparține de RADP, însă mi se pare umilitor pentru cetățenii ce își duc traiul pe această stradă să fie refuzați de firmele de transport (taxi), de serviciile de urgență (salvare și poliție), doar pentru că nu se reușește găsirea unei soluții optime de gestionare a unei străzii. Problema majoră este lipsa asfaltului, formarea de gropi pline cu apă (după fiecare zi ploioasă), parcarea neregulamentară a unor autovehicule ce tranzitează zona și multe altele.

Mi se pare atât jignitor, cât și umilitor ca cetățenii contribuabili de pe această stradă să ajungă la locul de muncă plini de noroi, să nu poată apela la servicii de transport (taxi) sau alte servicii datorită refuzului acestora de a intra pe un drum neasfaltat și multe alte impedimente. Vă rugăm să căutați soluții comune cu RADP-ul și să soluționați problema”, solicită un cititor Primăriei Cluj-Napoca.

Strada Cantonului.jpg

Comentarii Facebook