Clujean talharit in Piata Cipariu. A fost lovit in cap si i-a fost luata suma de 1.400 de lei

 

Un barbat in varsta de 21 de ani este suspect de talharie, dupa ce in 3 iunie l-a atacat pe un alt barbat, in varsta de 40, lovindu-l in zona cefei. Totul s-a petrecut in Piata Cipariu.

Potrivit IPJ Cluj, dupa ce victima a cazut la pamant, agresorul i-a mai aplicat cateva lovituri de pumn si apoi a fugit de la locul faptei. Leziunile provocate victimei necesita un numar de 22- 24 zile de ingrijiri medicale, daca nu survin complicatii.

Victima nu a putut furniza niciun fel de semnalmente cu privire la agresor si a declarat ca ulterior a constatat faptul ca din buzunarul exterior al hainei ii lipseste suma 1450 lei.

In urma investigatiilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale a fost depistat si identificat principalul suspect in persoana numitului M.CLAUDIU de 21 ani, din Cluj-Napoca. Fata de acesta s-a dispus inceperea urmaririi penale perntru savarsirea infractiunii de talharie.

Suspectul a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, fiind dispusa luarea aceastei masuri preventive pe o perioada de 29 zile.

Comentarii Facebook