Clujean scos din sărite de aplauzele de la aterizarea pe Aeroportul Cluj. Zboară o dată la 4 zile și a observat ”o repetitivitate ciudată”


Un clujean a reclamat faptul că înainte de aterizarea pe Aeroportul din Cluj a observat că se produc subit ”turbulențe”, despre care spune că sunt special pregătite pentru a strânge aplauze.

Bărbatul a depus o reclamație și cere o anchetă, cu toate că spune că este posibil să i se pară numai lui.

Zburând o data la 4 zile ( în general dar cu unele excepții) folosind mai multe companii de zbor, am observat o repetitivitate ciudată la compania cu care zbor cel mai des în comparație cu restul (folosite des și ele).

Nu sunt specialist, mă pot înșela, poate fi vorba de o procedura tehnica.

Nu știu dar am cerut în reclamație o verificare.

Pe scurt, indiferent de vreme, la sosirea pe Aeroportul din Cluj, înainte de aterizare, pentru majoritatea zborurilor cu compania respectivă, este un zbor cu foarte multe “turbulențe “.

Aceste turbulențe se opresc magic înainte cu câteva secunde de aterizare, urmate de un ropot de aplauze după aterizare.

Repet, ciudat de frecvențe doar în cazul unui singur operator indiferent daca afara sunt 30 grade senin sau ploaie.

E posibil ca piloții sa se bucure de acele aplauze pe care romanii,pentru un motiv neștiut de nimeni, le oferă cu generozitate după aterizare.....mai ceva ca la o piesa de teatru.

E posibil ca pilotii sa aibă o mica placere în a amplifica aplauzele calatorilor speriați......ceea ce e destul de periculos și foarte diabolic în același timp.

Poate ca noi romanii ar trebui sa păstrăm aplaudatul pentru sălile de teatru și cultura și mai puțin pentru.....nici nu știu exact tehnologie, pilot automat sau pilot uman. Sau poate ar trebui aplaudat și șoferul de autobuz cand deschide ușile ca ne-a dus în siguranța și e mai periculos pe străzi ca În aer.

Poate greșesc dar o verificare nu strica”, a reclamat un pasager companiei aeriene.

Comentarii Facebook