Clujean revoltat pentru că se blochează pista de biciclete cu mașinile care aduc copiii la un liceu din cartierul Bună Ziua


Un clujean este revoltat că a reclamat faptul că părinții blochează cu mașinile pista de biciclete din dreptul unui liceu privat din cartierul Bună Ziua.

Acesta a făcut și alte reclamații, dar cei de la Primăria Cluj-Napoca i-au spus că au rezolvat problema. Ei bine, se pare că au mințit. 

În primul rand vreau sa imi trimiteti mai multe detalii legat de sesizarea CAS-0135603. Cine a lucrat la ea și de ce a inchis-o ca fiind rezolvata. Nu s-a rezolvat nimic. La fel, în zona liceului ELF, în fiecare zi se blochează pista de biciclete chiar și trotuarul de către mașinile care opresc acolo.In cazul in care mai inchideti reclamtiila cu rezolvat pe motiva ca ati fost acolo si nu ati constatat nimic o sa fac reclamație la conducerea poliției locale , sesizări la primărie și la presa.

Am realizat fotografii cu situația din 18 octombrie, de la orele 15.00. Aștept sa imi dati mai multe detalii legat de reclamatia anterioara, cine s-a deplasat la locație și cum s-au făcut constatările”, a reclamat clujeanul.

Problema este că acolo părinții nu au unde să oprească. Dacă ar staționa pe o bandă de circulație ar fi mai rău, așa că opresc pe pista de biciclete. 

Comentarii Facebook