Clujean reținut de polițiști după ce s-a masturbat în mașină. Încerca să abordeze și femei pe stradă


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comirtea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri..

La data de 8 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție – au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză ar fi fost observat de trecători în timp ce se afla singur într-un autoturism parcat pe strada Păstorului din Cluj-Napoca, desfășurând activități sexuale explicite. De asemenea, există indicii că bărbatul ar fi acostat femei pe stradă în vederea participării la acte sexuale.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat pentru clarificarea aspectelor sesizate. La vederea polițiștilor, bărbatul s-a pus în mișcare cu autovehiculul, însă acesta a fost oprit și legitimat, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut 24 de ore de către polițiști pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută de Codul penal.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.


Comentarii Facebook