Vineri 26 Februarie

Clujean reținut cu scandal de polițiști! Două femei s-au ales cu dosar penal după ce au încercat să îl apere


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat după ce l-au prins la volan fără permis. Acesta nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor și s-a ”ascuns” în curtea casei sale.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 07.40, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au depistat un bărbat de 24 de ani din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, în timp ce conducea pe raza localităţii Căşeiu, judeţul Cluj, un autoturism deşi nu este deţinător de permis de conducere. Cel în cauză a refuzat să se supună somaţiilor poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, refugiindu-se ulterior în curtea locuinţei sale”, informează IPJ Cluj.

La solicitarea poliţiştilor de ai însoţi la sediul unităţii de poliţie, bărbatul împreună cu alte 3 persoane au devenit agresivi în comportament şi limbaj, în încercarea de ai determina pe poliţişti să renunţe la demersul iniţiat, respectiv acela de a conduce pe bărbat la sediul unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor, fiind necesară intervenţia altor echipaje de poliţie pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice.

În cauză, bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. 

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

De asemenea, celelalte  3 persoane implicate în incident, respectiv 2 femei cu vârsta de 21 şi 40 de ani şi un bărbat de 43 de ani, toţi din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook