Clujean rănit în urma unui incendiu. Casa i-a fost făcută scrum FOTO/VIDEO

Un incendiu a izbucnit, joi seara, la o locuință de pe raza localității clujene Bunești.

Conform ISU Cluj, alerta a fost dată, în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul detașamentului de pompieri Dej, precum și o autospecială din cadrul SVSU Gherla.

Salvatorii SMURD au acordat asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de aproximativ 65 de ani, care a fost transportat la spital cu arsuri la nivelul capului și spatelui, pe aproximativ 15% din suprafața corpului, bărbatul fiind conștient și cooperant.

În momentul sosirii pompierilor, flăcările se manifestau generalizat la întreaga locuință, respectiv parter și acoperiș.

Intervenția pentru stingerea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative a durat două ore, iar cercetările preliminare au stabilit că focul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă.

Deși locuința a fost distrusă de flăcări, intervenția pompierilor a limitat extinderea focului la o altă casă situată în imediata vecinătate, circa 2 metri.

De asemenea, după finalizarea operațiunilor de stingere pompierii au găsit o butelie de gaz care era în interiorul casei cât timp aceasta a ars.

Comentarii Facebook