Clujean, exasperat de colindătorii gălăgioși din cartier: ,,Cred că oamenii le dau bani doar să nu ne mai polueze fonic”


Un clujean s-a săturat de colindători. În ciuda faptului că sărbătorile de iarnă nu sunt încă aici, acesta spune că cei care cântă colinde se strâng deja aproape zilnic în cartier, echipați cu o boxă și deranjează liniștea publică.

Bărbatul, care locuiește în Iris, este la capătul puterilor și se întreabă dacă există ceva care ar putea să îi oprească.

,,Aproape zilnic se prezintă niște persoane echipate cu o boxă, un microfon și o voce groaznică și "colindă". Se întampla și înainte de decembrie dar fără colinde. Personal nu mai suport, se aude foarte tare și se întamplă prea des. Sunt obligat să ii ascult practic și se aude rău de tot.

Se pot lua ceva măsuri? Mă îndoiesc că se bucură cineva să fie "colindat" în fața blocului de indivizii ăștia mai ales cu vocea aia.

Țin să mentionez că se aude chiar dacă e la alte blocuri mai departe de unde stau eu la cât de tare sună boxa aia... Cred că oamenii le dau bani doar să nu ne mai polueze fonic.”, a relatat clujeanul pe o platformă de socializare. 


Comentarii Facebook