Miercuri 12 August

Clujean dispărut, căutat de polițiști! A plecat de la serviciu și nu a mai ajuns acasă FOTO


Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a depista un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a plecat în data de 2 decembrie de la locul de muncă, însă nu a mai ajuns la domiciliu.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 20:00, Tiniș Alin-Dacian, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locul unde își desfășura activitatea profesională și a mai revenit la domiciliu”, informează IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime aproximativ 1.80 cm, circa 90 kg, ochi căprui, început de calviție frontală, tatuaje pe brațe și pe gât.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul dispărut, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Bărbatul a fost văzut ultima dată de o portarul Muzeului Apei din Florești, cu care a discutat în 2 decembrie, iar apoi nu a mai fost văzut. Autoturismul acestuia a fost găsit în Someș, în zona Muzeului Apei. 

Comentarii Facebook