Duminica 28 Aprilie

Clujean de 32 de ani, reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice! A fost implicat într-un scandal pe stadion


Un bărbat de 32 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști în urma unui scandal produs sâmbătă, 14 octombrie, la terenul de fotbal din Someșeni, de la Baza Ardealul, în timpul unui meci dintre juniori Under 16 ai CFR și U Cluj.

În timpul partidei un grup de suporteri ai U Cluj a pătruns în tribuna în care se aflau rivalii, moment în care a pornit o altercație violentă. S-au împărțit pumni iar o persoană necunoscută a folosit spray lacrimogen. 

Astfel, la data de 27 octombrie un bărbat a fost reținut. 

„La data de 27 octombrie a.c. polițiștii Secției 7 Poliție Cluj Napoca au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice cu privire la alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetări a reieșit faptul că aceștia s-ar fi deplasat la data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, la o baza sportivă din municipiul Cluj-Napoca, unde se desfășura un meci de fotbal între două echipe de juniori.

Intrând în tribune, ar fi manifestat un comportament agresiv și au adresat expresii jignitoare spectatorilor. În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul parchetului de pe lângă judecătoria Cluj Napoca, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor evenimentului, precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate.”, transmite IPJ Cluj.

VIDEO - Bătaie filmată între suporteri la meciul de fotbal dintre U Cluj și CFR Cluj / Under 16


Comentarii Facebook